Taxatie Bedrijfsvastgoed Hoofddorp, Haarlemmermeer e.o.

U wilt uw winkel, bedrijfspand of ander vastgoed laten taxeren. Een reële visie op de marktwaarde van uw vastgoed of bedrijfspand is daarbij essentieel. Hiervoor is kennis nodig van de lokale markt. Kortom: uw taxatie moet professioneel uitgevoerd worden en voldoen aan Nederlandse en Europese regels. Wij werken voornamelijk in de regio Haarlemmermeer vanuit Hoofddorp.

button-direct-taxatie-aanvragen

Taxatie van bedrijfspanden

Voor taxaties van bedrijfspanden zijn onze taxatierapporten gebaseerd op de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV): hieronder vallen European Valuation Standards (EVS), International Valuation Standards (IVS). Onze meeste taxatierapporten zijn gebaseerd op EVS. Wij zijn tevens gecertificeerd door het Taxatie Management Systeem (TMS) van Taxatie Management Instituut TMI.

Doordat wij gebruik maken van het Taxatie Management Systeem (TMS) zijn onze commercieel vastgoedtaxaties inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar. Het gebruik van het TMS-systeem, met de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed als inhoudelijke basis, biedt opdrachtgevers de garantie dat taxaties voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt en dat deze onderbouwd zijn.

Door de strenge eisen van permanente educatie zijn we altijd op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen in de markt. Onze taxatierapporten voldoen daarom tevens aan de gestelde eisen van alle grote bancaire instellingen in Nederland. Ons werkterrein voor taxaties van bedrijfsvastgoed beslaat onder andere:

  • Kantoren
  • Winkels
  • Bedrijfshallen en -panden
  • Praktijkruimtes
  • Verhuurd vastgoed of woningen voor beleggingsdoeleinden
  • Zorgvastgoed
  • Portefeuille taxaties
  • Transformatieobjecten, herontwikkeling en projectontwikkeling
  • Grondwaardebepaling

Marktwaardetaxaties

Bij marktwaardetaxaties kunt u kiezen voor een volledige taxatie (full valuation), of als er al een volledige taxatie heeft plaatsgevonden, een hertaxatie of een korte markttechnische update.

Taxatieopdrachten voor bedrijfsvastgoed kunnen heel divers zijn, eenvoudig of heel uitgebreid, afhankelijk van vele factoren. Vooraf maken wij een inschatting van de uit te voeren werkzaamheden, beschikbare informatie en het te verwachten tijdspad, alvorens in een opdrachtbrief nauwkeurig de uit te voeren opdracht wordt vastgelegd.

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave van het taxatietarief aan.
taxatiedienst-op-kantoor