Nieuws

Met trots presenteren we deze nieuwspagina op onze website. Deze sectie zal regelmatig worden bijgewerkt met belangrijke informatie en updates over ons bedrijf en onze dienstverlening. We hopen dat deze nieuwsberichten een waardevolle bron van informatie zullen zijn voor onze klanten en bezoekers. Houd deze pagina dus in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen. Bedankt voor uw interesse en we hopen u snel weer terug te zien!

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Valérie Overwater

22 november 2022
Valérie Overwater werkt al een aantal jaren in de makelaardij en ze zit niet stil!
Recent heeft Valérie haar diploma behaald voor Register-Taxateur en is zij officieel Register-Taxateur in opleiding.
Om haar praktijk-portfolio op te bouwen en vorm te geven voor de laatste stap tot zelfstandig Register-Taxateur gaan wij vanaf nu samen op pad. Dit deden we uiteraard al wel eens, maar nu is het officieel en noodzakelijk.
Bij een opname voor een woningtaxatie kunt u ons vanaf nu met z’n tweeën verwachten. Dat is ook nog eens dubbel pret.

Provadie-app

27 oktober 2022
Voor de door ons uitgebrachte en door het NWWI #gevalideerde woningtaxaties maken wij sinds begin dit jaar gebruik van de Provadie-app.
Deze faciliteit bezorgd ons een rustige en uniforme werkwijze waardoor wij in staat zijn het te taxeren pand zeer grondig en gestructureerd op te nemen en de taxatierapporten geheel digitaal en efficiënt uit te werken en te laten valideren door het NWWI.
Taxeren doen wij dus tegenwoordig helemaal zonder papier en hierdoor zijn wij sinds 2022 voor de woningtaxaties een paperless-office (papierloos-kantoor). Dit helpt ons tevens om voor onze andere werkzaamheden te proberen dezelfde papierloze slag te maken.
papierloos-kantoor