Nieuws

Met trots presenteren we deze nieuwspagina op onze website. Deze sectie zal regelmatig worden bijgewerkt met belangrijke informatie en updates over ons bedrijf en onze dienstverlening. We hopen dat deze nieuwsberichten een waardevolle bron van informatie zullen zijn voor onze klanten en bezoekers. Houd deze pagina dus in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen. Bedankt voor uw interesse en we hopen u snel weer terug te zien!

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Provadie-app

27 oktober 2022
Voor de door ons uitgebrachte en door het NWWI #gevalideerde woningtaxaties maken wij sinds begin dit jaar gebruik van de Provadie-app.
Deze faciliteit bezorgd ons een rustige en uniforme werkwijze waardoor wij in staat zijn het te taxeren pand zeer grondig en gestructureerd op te nemen en de taxatierapporten geheel digitaal en efficiënt uit te werken en te laten valideren door het NWWI.
Taxeren doen wij dus tegenwoordig helemaal zonder papier en hierdoor zijn wij sinds 2022 voor de woningtaxaties een paperless-office (papierloos-kantoor). Dit helpt ons tevens om voor onze andere werkzaamheden te proberen dezelfde papierloze slag te maken.
de-taxatiedienst-papierloos-kantoor